Activiteiten

>

Gietasfaltwerken

Gietasfaltwerken

Gietasfalt voor het opgieten van (brede) voegvullingen

Brede voegen en voegvullingen van 40 tot 80 mm voeren we uit met een speciaal type gietasfalt dat COPRO-gecertificeerd is. We doen dit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Gietasfalt tussen rails

Het gietasfalt dat we gebruiken tussen rails is COPRO-gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Gietasfalt als bescherm- en/of rijlaag voor op parkeerdaken

Het gietasfalt dat we gebruiken als bescherm- en/of rijlaag op parkeerdaken is COPRO-gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de technische voorschriften van het WTCB en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Gietasfalt voor voetpaden en watergreppels

Het gietasfalt dat we gebruiken voor voetpaden en/of watergreppels is COPRO- gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.

Gietasfaltherstellingen

Onze wegenploegen komen de herstellingen uitvoeren met een CE-gecertificeerde gietasfaltsmeltketel op maat van de opdracht (verwerkingscapaciteit/dag: ca. 1 tot 10 ton gietasfalt). Het gietasfalt wordt vanaf de asfaltplant gebruiksklaar en op giettemperatuur tot op de werf aangevoerd. Het gietasfalt is COPRO-gecertificeerd. We voeren de werken uit volgens de regels van de standaardbestekken van de wegenbouw en/of de bijzondere bestekken van de werf.